Image Alt

Rólunk

SOPRONBAN VÉGZETT ERDÉSZEK, ERDŐMÉRNÖKÖK

HOGYHA MAJD
A VÉGZET SOPRONBÓL MENNI KÉSZTET

Baráti társaságunk törzsgárdája 1984-től tanult Sopronban. Többségében az akkori Roth Gyula Erdészeti- és Faipari Szakközépiskolában, illetve kisebb részben a Nyugat-magyarországi Egyetemen.

Bár sokan elhagyták az erdész szakmát, baráti társaságunk azóta is rendszeresen találkozik az ország valamely pontján. A weboldal egy jelentős része ezeknek a találkozóknak az emlékeit hivatott megőrizni. A gyűjtés 2009-től indult.

Megpróbálkozunk több évtized távlatából az 1984-1988 közötti erdész szakközépiskolás, majd az 1989-1994 közötti egyetemi diákélet felelevenítésével is.

 

A site másik része a weboldal gazdájának az utazásait, városlátogatásait, egyéb fontosabb eseményeit rögzíti. A középiskolában, egyetemen használt KÖBÜKI név talán sokaknak ismertebb, mint az igazi nevem.

Az oldal elsősorban magunknak készült. Azért, hogy -talán modernebb formában- megőrizzük mindazt, ami az elmúlt évtizedekben történt velünk (vagy magammal :). Ha a külső látogató számára is érdekes tartalamat talál az külön örömmel fog eltölteni bennünket.

Varga József

alias KÖBÜKI