Image Alt

30 éves érettségi találkozó

Érettségi találkozó

2018-ban kerek évfordulót ünnepeltünk. 30 éve, hogy elvégeztük a középiskolát és lassan eljutunk odáig, hogy nem évekről, öt évekről, hanem évtizedekről beszélhetünk, ha a találkozókat szervezzük.

Hagyományokhoz híven így ismét Sopronba szerveztük a találkozónkat. A menetrend a szokásos soproni lett volna, de mivel kicsit elcsúsztunk a szervezéssel, így a kollégiumunkban nem volt hely, nem tudtuk, hogy az osztályfőnökünk sírja már nincs meg (így egy tippelt sírra tettük végül a koszorút).
De szerencsére most az emigrációba kényszerült osztálytársaink is el tudtak jönni, úgyhogy a törzsgárda ritkán látott osztálytársakkal is bővült az idén.

Horgászverseny-Takácsi

Lassan el kell jutnunk oda, hogy az őszi rendezvényünknek más nevet adunk, mert egyre mélyebbre süllyedünk a horgász társadalom szemében. A kezdetek kezdetén még csak-csak fogtunk pár kisebb halat, de már tavaly is csak egy pár centis keszeg volt a zsákmányunk, 2018-ban pedig még ennyi sem. Nem mentegetésként mondom, de talán nem a legmegfelelőbb tavat választjuk ilyenkor, de sajnos az engedély(hiányának) kényszere nagy úr.
Szóval, halról ebben az évben nem tudunk fotót közölni. Persze az a helyzet, hogy eléggé hamar feladtuk a halfogás esélyét és inkább a Géza -EU támogatásoktól remélhetőleg mentes- pincészetét látogattuk meg a világhíres gyimóti hegyen.
Igazi NAV alkalmazottként a Soós beszedte az adót paprika és paradicsom formájában, A Géza jó gazda módjára megkevergette a szőlőt, mi pedig megpróbáltuk meginni a borát…