Image Alt

Osztálytalálkozó 2011

2011-ben a Kőszeg melletti hegyekben találkoztunk a Szombathelyi Erdőgazdaság kezelésében lévő „Stájer házak” erdei iskolánál. Idén is viszonylag szép számmal jelentünk meg, Talán csak az jelent némi hiányérzetet (legalábbis nekem), hogy a csapat viszonylag állandó.
Mindettől függetlenül aki eljött, szerintem nagyon jól érezte magát, bár az időjárás sajnos nem volt túl kegyes hozzánk.

Pénteki bemelegítés – talán már szokásosan- jól sikerült. Bár az elején a Bundzsi haza akart menni, mert nem érezte a „konyhában” a vezető szerepét, de a pálinka és a második hullámban érkezők mégis maradásra bírták. Ahogy teltek-múltak a percek az időjárás ugyan egyre hidegebb lett, de a tűz körül láthatóan egyre forróbb lett hangulat, ami nemcsak a bükk égésének volt köszönhető…

Mire a Madár megitta a Vállus által hozott összes jégbort (a sötétben kihasználta a figyelmetlenségünket és a tűz körül beszippantott két üveggel:)), arra már többen rettenetes késztetést éreztek az éneklésre. A repertoár eléggé vegyesre sikeredett, de jól megfért egymás mellett a sok erdész nóta és néhány mozgalmi dal is (lásd lenti egyik videónkat). Azt minden túlzás nélkül állíthatjuk, hogy a foglalkozás elérte a célját, mire a vihar beköszöntött a hegyekbe.

Másnap aztán esőre ébredtünk. Szerencsére nem tartott túlzottan sokáig, azt a kis időt pedig Bita jóvoltából egy SS20-as rakéta gyilkos erejével egyenértékű túra videóval tölthette a közönség. A keményebb idegzetűek kb. 15 percet tudtak belőle nézni a gyengébbek kettőt (egy vágás nem ártana). Mindenesetre a szándék dicséretes és köszönetet mondok azért is, hogy ezen a találkozón is videóztak, így egy kis ízelítőt el tudunk tenni emlékbe, illetve akik nem voltak jelen, azok is talán kedvet kapnak a képek és a videó láttán, hogy legközelebb eljöjjenek (ezt utólagos engedelmükkel megvágtam).

Miután szerencsére kisütött a nap, csúcsdöntésre indultunk az Írottkőre. A késés miatt talán egy kicsit erőltetett volt a menet (vagy az erdész erdészek jobban bírják:), de azért összességében kellemes volt a séta. (a galériát úgy nyissátok meg, hogy a lenti videó ablakokat ne lássátok. Még nem jöttem rá miért, de a flash a képkezelő elé ugrik mindig.)

Visszaérkezésünk után nem sokkal a társaság egy része elindult Kőszegre, hogy megnézze egy kocsmában a BL döntőt. A Kapufa nevű becsületsüllyesztőben a forgalom mellett a hangulatot is feldobtuk talán egy kicsit, köszönhetően a United-os Pepének és az ellenlábas Egérnek. Egy kis kitérőt tettünk még a Bécsikapu borozóban (jól hangzik a neve gondolom másnak is) és éjjel egyre értünk haza.

Jó szórakozást hozzá és reméljük, a következőn (ami Pubi ígérete alapján Ugodon lesz) azok is tiszteletüket teszik, akik most nem tudtak eljönni.

« A 4 »