Image Alt

Osztálytalálkozó 2015 Alsóvadács

2015-ben újra Alsóvadács. A vadászház nem volt ismeretlen előttünk, ennek ellenére sikerült a fél környéket megismernünk, mire megtaláltuk.

De szerencsére megérkeztünk és a fogadtatásra idén sem lehetett panasz. Bár Aranka nyugdíjba ment Soós nagy bánatára, de a vendéglátás a régi maradt. Finom ételek, hideg italok és jelentős fejlesztések a HM-nek köszönhetően. Igaz, hogy -talán egy kivételével- alapvetően az iskolásoknak készült, de mi rendkívüli módon élveztük a lehetőséget, hogy ha csak kis időre is, de ismét erdész-vadászok lehettünk a technika és néhány légpuska segítségével.

A pár évvel ezelőtti focipályánk eltűnt de helyette tökéletes petanque pályának való részt találtunk. Egyébként is a foci helyett jobb, ha a testet kevésbé megerőltető sportok után néz a társaság. Nekem legalábbis egyre megerőltetőbb ez a hétvége. Főleg akkor, ha valaki a Soóssal egy szobában lakik. Aki szokásához híven este nyolckor valahol elbóbiskol, aztán horkol reggel 4-ig, majd kipihenten felkel:).

Remélem aki itt volt, jól érezte magát és jövőre is látjuk. Ígéret van, hogy hol lesz, de az az igazság elfelejtettem e helyet. Remélem aki ígérte az nem felejtette el (talán Ukk, de ne kövezzen meg senki ha mégsem…). Rá emlékszem legalább:)

De előtte Ölbő!!! Szeptember 5.