Image Alt

Osztálytalálkozó 2019 Rezi

Play

2019-ben új vidékkel ismerkedtünk meg. Már akinek új, mert volt, aki 30 évvel ezelőtt tiszteletét tette a vidéken, amikor a gonosz (és láthatatlan) imperialisták ellen kellett küzdenie.

A Laky Demeter vendégház jó választás volt a szervező részéről. Szép környezet, jól felszerelt vendégház és kert.

Idei évben a péntek eseti borteszt a Sauvignon blanc borra esett a helyi specialitás miatt. osztatlan tetszést nem aratott a borfajta és tulajdonképpen nyertesnek a helyi „kannás” változatot kellett volna kihirdetni. Az este kicsit talán hosszúra nyúlt és az éjszaka is annak telt jól, aki korán lefeküdt, mert ő nem hallotta a saját horkolását és így tudott aludni.

Nem mindenki volt ilyen szerencsés, így a másnapra szervezett Rezi vártúra igazán kellemes sétára sikeredett. A várból a kilátás a zalai vidékre viszont mindent kárpótol. Mire visszaértünk a szálláshelyünkre, a malac is megsült. Estére még egy kis vetítés is belefért zárásként. Jövőre vonatkozóan is van feladat.

Meg kell tudnunk, hogy hogyan lehet valaki alezredes csak a szolgálati jogviszony alapján és lehet-e esetleg dandártábornok, ha elég sokáig nem megy nyugdíjba…

A video-ra külön felívnám mindenki figyelmét:)